Steungezin gezocht voor Levi 5 jaar

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Steungezin gezocht voor Levi 5 jaar

Levi (5) woont bij zijn moeder in Terneuzen. Zij hebben heftige jaren achter de rug. De vader van Levi is overleden aan kanker na een lang ziekbed. Kort daarna is ook zijn opa overleden. Het gezin heeft een klein netwerk en Levi is veel op zijn moeder en oma aangewezen. Ze hebben een goede band samen. Om moeder en oma te ontlasten zijn we op zoek naar een leuk weekend-/vakantiepleeggezin waar hij een keer per maand mag logeren.


Levi is een intelligente vrolijke jongen. Hij speelt graag met lego en auto’s. Hij kan helemaal opgaan in zijn spel. Hij kan goed alleen spelen, maar ook samen met anderen. Levi is een jongen die duidelijkheid nodig heeft van volwassenen. Door het verlies van zijn vader en het verdriet dat het met zich mee brengt, is aandacht voor hem er soms bij ingeschoten, het lijkt alsof hij deze aandacht nu probeert te compenseren door herhaaldelijk dezelfde vragen te stellen. Levi is een echte dierenvriend! Hoewel hij grote honden in het begin spannend vindt, is hij graag omringt met dieren.


Wat voor gezin zoeken we?
Het gezin wat we zoeken woont in Terneuzen of in de nabije omgeving. Het is de bedoeling dat Levi een weekend in de maand en een aantal dagen in vakanties door dit gezin opgevangen kan worden zodat moeder kan opladen. Levi functioneert het beste als de drie Ren geboden worden (rust, reinheid en regelmaat). De moeder en oma zijn heel belangrijk voor Levi. Het is belangrijk dat zij nauw betrokken worden tijdens het verblijf in het pleeggezin. Voor Levi zou het leuk zijn als er al andere kinderen in het gezin wonen. Of die kinderen dan ouder of jonger zijn dat is niet relevant.

Ben je of ken je het pleeggezin voor Levi?
Spreekt het profiel van Levi jou aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat zij hem een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paula Duvekot van Juvent, telefonisch via 06-82956812 of per e-mail pduvekot@juvent.nl.
Het verhaal van Levi is echt, de naam niet. De moeder van Levi heeft toestemming gegeven om deze oproep met jullie te delen.

gepubliceerd: 4 december 2020
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.