Iedereen kan iets voor een ander betekenen

WeHelpen verbindt al 8 jaar lang buurtgenoten rondom vraag en aanbod. Met duidelijke profielen en trefwoorden, dagelijkse monitoring en adviezen rondom veilig gebruik. Meer dan 45.000 mensen gebruiken ons platform. 

Kun jij hulp aanbieden?
Wil jij er zijn voor buurtgenoten? Maak jouw hulpaanbod met trefwoorden zichtbaar op wehelpen. Een duidelijk profiel met een foto en korte tekst is ook belangrijk. Kijk ter inspiratie eens hoe anderen op wehelpen.nl dat doen.

Heb je hulp nodig?
Maak een account aan en bekijk direct het aanbod van buurtgenoten. Of plaats je vraag op de website zodat anderen daarop kunnen reageren.

Hulp in deze moeilijke periode
Zeker nu is hulp hard nodig. Maar wel veilig, conform de corona-maatregelen en op voorwaarde dat deze door 1 persoon kan worden uitgevoerd. Zoals boodschappen doen, huisdier uitlaten, een gezellig praatje door de telefoon, leerlingen online begeleiden, maaltijd brengen, zorgpersoneel ondersteunen door bijvoorbeeld mondmaskers te maken. Onze servicedeskmedewerkers houden de profielen en passende vragen scherp mee in de gaten. 

** Heb je je aangemeld? Houd dan je mail in de gaten voor nieuwe berichten (check ook je spambox). **

Whapp: de matchingsapp voor burenhulp
WeHelpen heeft ook een app - Whapp - die buurtgenoten snel verbindt. Whapp heeft een rubriek 'Corona' met aangepaste activiteiten die in deze periode van belang kunnen zijn. Je kunt Whapp heel goed náást wehelpen.nl gebruiken. Inloggen op Whapp kan eenvoudig met je wehelpen-wachtwoord. Interesse? Download “Whapp WeHelpen” in jouw appstore of kijk op whapp.nl vooor meer informatie.

Iedereen makkelijk vindbaar
Enthousiast? Inspireer anderen zich ook aan te melden op wehelpen.nl en Whapp. We hebben al wat promotiemateriaal om te verspreiden voor je klaargezet onder de linkjes.

WeHelpen: al 8 jaar ervaren in het online verbinden van buurtgenoten.